Our client owned an outbuilding which formed part of a cluster of substantial buildings associated with their main dwelling in Pentre Berw in the centre of Anglesey. Owen Devenport were instructed in order to set out a case to back up the proposal in order to convert the existing building to a dwelling with some associated works. The scheme was designed to a high quality in order to reflect and retain the character and form of the buildings whilst allowing their conversion into an attractive residential unit. However the main stumbling block came from the highway authority who objected on the basis of the sub standard access. There followed intense discussions with the highway officers and various amendments were tabled. In the end the suggested changes were deemed acceptable and permission was finally secured. We were extremely pleased to present our client with the permission they had so desperately sought.